33 €/hlö - Nyt on luomua ja lähiruokaa!

33 €/hlö - Nyt on luomua ja lähiruokaa! Herkuttelijoiden ruokamatka Naantaliin

Ryhmä vierailee Rymättylässä, joka on tunnettu Suomessa kevään ensimmäisistä uusista perunoista. Mikolan luomutilalla pääsee tutustumaan maatilan toimintaan, ja siihen miten se luomu oikeasti syntyy. Tästä siirrytään Tammirauman hunajatilalle, joka on tunnettu pohjoismaalaisen uhanalaisen mustan mehiläislajin tarhaamisesta. Tilan isäntäperhe esittelee hunajan valmistusprosessin ja tarjoaa maistiaisia. Tiloilla on myös ostosmahdollisuus. Herkullinen lounas nautitaan hyvästä palvelustaan ja aidoista mauistaan tunnetussa Ravintola Pohjakulmassa. Retkeen voi yhdistää satokalenterin mukaisesti myös kesän makujen talteenoton itsepoimintahetkellä läheisellä marjatilalla.

Hinta 2018 tiistai-lauantai
33 €/hlö kun ryhmässä min. 50 osallistujaa
36 €/hlö kun ryhmässä min. 40 osallistujaa
39 €/hlö kun ryhmässä min. 30 osallistujaa

Sisältäen: Vierailun Mikolan luomutilalla ja Tammirauman hunajatila, vadelma/mansikka/tyrninpoimintaa lähiseudulla (satovaraus), saaristolaislounaan

Haluan tarjouksen retkestä

Varaukset:
Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot 2018

Parhaat hetket, ryhmäretket