60-luvun iki-ihania iskelmiä

17.3.2015

60-luvun iki-ihania iskelmiä

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Huomenna keskiviikkona 18.3. hameenhelmat hulmuavat ja ranskalaiset korot kopisevat 60-luvun iskelmien tahdissa. Suklaasydän-näyttämökonsertti tuo kylpylän Paviljongin lavalle kolme suomalaisen iskelmätaivaan tähteä: Anna Hanskin, Sanin ja Annika Eklundin. He esittävät kolmea tarjoilijatarta, jotka malttamattomina odottavat illan kohokohtaa, suurtansseja. Ilmassa on suuria odotuksia ja rakkauden kaipuuta. Luvassa on 60-luvun suosituimpia iskelmiä Suklaasydämestä Lazzarellaan sekä hauskaa dialogia.

Anna tunnetaan monista hiteiksi nousseista lauluista, joista yksi tunnetuimpia on Salatut elämät -sarjan tunnuskappale Tunteisiin. Annika valloitti suomalaisten sydämet Shanghain valot -kappaleellaan. Aikakone-yhtyeestä tuttu Sani viihtyy lavoilla niin laulajana kuin näyttelijänäkin.

”Bumtsibumbum, hän silmiin kyllä katsoo mua ja joskus saattaa innostua, mut suklaasydän on arvoton, jos suklaata vain sydän on…” Katso alkupalaksi konsertin traileri ja lue lisää täältä.

Suklaasydän 18.3. kello 20 Naantalin kylpylän ravintola Paviljonki. Liput lippupalvelusta tai ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua.