Golf-kentät kutsuvat

4.9.2014

Golf-kentät kutsuvat

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Kastepisarat kimaltevat ruohikolla ja aamu-usva saa golfkentät näyttämään satumaisen kauniilta. Aurinko Golfissa tuoksuu omenatarhan sato, Kultaranta Resortissa viereinen meri. Ilmassa on syksyn kuulautta ja lempeää lämpöä kesän jäljiltä. Ihana raikkaus. Ihana rauha. Ihana kiireettömyys. Oikea unelmakeli ulkoiluun - ja tätä herkkua on luvassa koko loppuviikoksi. Aamuvirkuimmat palailevat jo kierrokselta valmiina päivän töihin muiden vasta aloitellessa peliään.

Naantalissa pääsee nauttimaan kahden ansioituneen kenttäsuunnittelijan kädenjäljestä:

Aurinko Golfin kenttä sijaitsee kulttuurimaiseman vaihtelevassa maastossa. Sen on suunnitellut Suomen tunnetuin golfkenttäarkkitehti Lassi-Pekka Tilander. Kesällä järjestetyssä SM-osakilpailussa kentällä kisasivat maamme parhaat golfammattilaiset.

Saaristoluonnon ympäröimässä Kultaranta Resortissa sijaitsee Suomen ensimmäinen täysimittainen pay & play -kenttä. Sen on suunnitellut Jan Sederholm, yksi pohjoismaiden tunnetuimmista kenttäsuunnittelijoista. Elokuussa kiekkolegenda ja innokas golffaaja Teemu Selänne avasi Kultarantaan nimeään kantavan väylän.

Aurinko Golfissa valmistauduttiin kiireettömään aamukierrokseen.

Molemmat kentät tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneille golfareille. Klubiravintoiden keittiöt ovat avoinna aamusta iltaan. Oi ihana Naantali -blogissa maisteltiin Kultarannan Heineken Housen tuorepizzoja, lue arvio täältä.

Mitä golfkentillä tapahtuu, se selviää klikkaamalla näitä linkkejä:  

www.facebook.com/kultarantaresort
www.kultarantaresort.fi
www.aurinkogolf.fi