Hemmotellaan äitiä

9.5.2017

Hemmotellaan äitiä

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuva

 

Ihana, rakas, tärkeä äiti, miten häntä voisi hemmotella? Tässä naantalilaisia lahjavinkkejä äidin rakkaimpien poimittavaksi.

 

Tarjoa juhla-ateria

Hemmottele äitiä herkullisella äitienpäivälounaalla. Vanhan kaupungin rannasta löytyvät tutut, idylliset rantaravintolat terasseineen (Merisali, Ravintola Trappi, Kaivohuone ja Ravintola Uusi Kilta) sekä pari viikkoa sitten avautunut Ravintola Snickari. Juhlapöytä on katettuna myös Naantalin kylpylässä ja Tammiston tilalla. Saaristoonkin kannattaa suunnata: Kultaranta Resortissa on elävää musiikkia, Merimaskun Rantamakasiini ja Rymättylän Pohjakulma hurmaavat saaristolaisherkuilla. Muista tehdä pöytävaraus.

 

Kahvikissan täsmälahja

Onko äiti kahvikissa? Jos on, niin tarjoa hänelle Naantalin kesän uutuus: Kahvilakierros. Kymmenestä kahvilasta voi valita kolme mieleistään, nautiskella tuoksuvasta kahvista, kauniista interiööristä ja paikallisista herkuista. Jokaisella kahvilalla on omat erikoisherkkunsa. Lähtekää yhdessä etsimään äidille uutta suosikkikahvilaa Naantalin kaupungin ja saariston alueelta. Kahvilakierrosta myy Visit Naantali.

 

Lupaa shoppailukierros

Rakastaako äiti shoppailua? Lähde äidin seuraksi Naantalin ihaniin muotiputiikkeihin, joihin tullaan kaukaakin ostoksille hyvän palvelun ja persoonallisen valikoiman takia. Torin ympäristössä sijaitsevat Divas Shoes, Barbara’s Shop, Muotikulma Krisse, LasiNecca ja CC Naantali. Vanhasta kaupungista löytyy Putiikki Roosa (myös sisustustuotteita) ja kylpylästä Promenade. Jos äiti haluaa shoppailla kesälomalla, seuraa Visit Naantalin Facebookia - siellä vinkataan uusista kesäputiikeista.

Onko äiti innokas sisustaja? Silloin kannattaa poiketa keskustan Living Deauvillessa ja Merimaskun Villa Augustassa.

 

Virkistä liikunnaniloilla

Ilmoita äiti golf-kurssille. Kursseja vihreille nurmikentille halajaville järjestävät Kultaranta Golf ja Aurinko Golf. Tai pakatkaa herkulliset piknik-eväät reppuun ja lähtekää porukalla Naantalin luontopoluille. Esimerkiksi Kultaranta Resortin Kurun ulkoilualueella sijaitsee kaksi hyvin hoidettua, eripituista reittiä sekä laavu eväiden nautiskeluun.

 

Takuuvarma lahjakortti

Kylpylän lahjakortti hemmotteluhoitoihin ilahduttaa aina. Valitsetko ylellisen kasvohoidon vai miniloman koko perheelle? Kylpylän lahjakorttikaupassa äitienpäivän erikoistarjouksia. Musiikkia rakastava äiti ilahtuu lahjakortista, jolla pääsee Naantalin Musiikkijuhlien konserttiin tai Kaivohuoneen klubi-iltaan.

 

Piristä minilomalla

Yhden yön miniloma on uskomaton tehopiristäjä, kannattaa kokeilla. Anna äidille kiireetöntä omaa aikaa. Tai nauttikaa hotelliyöstä rakkaimpien kesken. Pitääkö äiti täyden palvelun kylpylästä ja tyylikkäästä hotelliyöstä, idyllisestä pienhotellista vai saariston rauhasta? Naantalissa kaikki onnistuu. Visit Naantalissa autetaan löytämään äidille mieluisin paikka.

 

Lisää lahja- ja hemmotteluideoita löydät Visit Naantalin sivustolta.