Hurjaa menoa ja unelmaveneitä

24.5.2017

Hurjaa menoa ja unelmaveneitä

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Viikonloppuna vanhan kaupungin rannassa venemessut, vaarallisia extreme-temppuja, näytöksiä, shoppailua, aurinkokylpyjä, muotinäytöksiä, missejä ja paljon muuta. Ohjelmaa kaiken ikäisille aamusta iltaan.

 

Tänään vanhan kaupungin rantalaitureilla on seesteisen rauhallista, mutta viikonloppuna laiturit ja ranta täyttyvät venemessuilijoista, uusista ja käytetyistä veneistä sekä tapahtumista. Nähtävää ja koettavaa on järjestetty kaiken ikäisille. Myös vannoutuneille maakravuille! Muihin venemessuihin verrattuna ainutlaatuista on se, että Naantalin messuille ei ole pääsymaksua.

 

 

 

 

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita - kirjaimellisesti

Messujen hurjin juttu on Vesijetti Freestyle Show. Pohjoismaiden paras freestyle-mestari Pentti Keinänen näyttää lauantaina, millaisia temppuja tehdään vaarallisessa extreme-lajissa. Huikeita voltteja ja hyppyjä 300-hevosvoimaisella vesijetillä.

Tapahtumia riittää aamusta iltaan koko viikonlopun ajan. On erilaisia näytöksiä, voi kokeilla vesillä liikkumista. Lapset saavat halailla ja touhuta Muumien kanssa. Sunnuntaina nähdään Miss Model of the World -osakilpailu. Viime vuonna sen voittaja Anna Merimaa valittiin lopulta koko kilpailun voittajaksi Kiinan Shenzhenissä.

 

Historiallinen arvovieras

Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi messuille saapuu sotalaiva M/S Wilhelm Carpelan. Aluksella on vaikuttava historia Venäjän keisarillisessa laivastossa ja Suomen sodissa. Eläkepäiviään Suomen Joutsenen vieressä ’viettävä’ alus ajaa omilla koneillaan messuille.

 

Naantalin Venemessut 26.-28.5.  Ohjelmat, messulehden ja näytteilleasettajat löydät täältä.
Visit Naantali on Venemessujen aikana avoinna koko viikonlopun klo 10-16.

 

ps. Naantalin kesässä on paljon uutta: kahviloita, ravintoloita, kesäkauppoja. Lue Oi ihana Naantali -blogin juttu, missä voit käydä jo messujen aikana.