Joulun hurmaa

18.12.2016

Joulun hurmaa

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Monilla kiirettä piisaa jouluvalmisteluiden kanssa. Välillä on hengähdystauko paikallaan ja silloin suosittelen lähtemään iltakävelylle Naantaliin.

Useamman keskustan liikkeen näyteikkunoihin on rakennettu kauniita joulusomistuksia. Oletko huomannut esimerkiksi Naantalin Silmälasin sympaattisen joulutori-ikkunan? Aivan hurmaava!

 

On torikauppiaita asiakkaineen, myyntikojuja tuotteineen, pieniä hiihtäjiä, vanhoja rakennuksia, ylväs luostarikirkkomme ja valtava määrä pikkuruisia yksityiskohtia. Siinä on rakentamista riittänyt. Ja se tunnelma - sitä aitoa naantalilaista hyvää oloa ja leppoisuutta. Kiitos, tuli valtavan hyvä mieli tästä kauniista joulumaisemasta.

 

Jos joululahjoja on vielä hankkimatta, tässä muutama viime hetken lahjavinkki:

Sisustusliike Living Deauville.

 

Piipahda Naantalin ihanissa sisustusliikkeissä (muista myös uusi sisustusliike Villa Augusta) ja muotiputiikeissa. Liikkeisiin tullaan kauempaakin jouluostoksille. Syy on yksinkertainen: valikoimiin etsitään tuotteita, joita ei välttämättä muista lähialueen liikkeistä löydä.

Turun kauppatorilta pääsee Fölillä suoraan Naantalin keskustaan. Onnibussikin kulkee Helsingistä Naantaliin.

Lahjakortit ilahduttavat aina: musiikin ystävälle lippu Naantalin Musiikkijuhlien talvi- tai kesäkonserttiin, saunojalle löylyelämyksiä Herrankukkarossa, koko perheelle miniloma Naantalin kylpylässä, hemmottelua rakkaille naisille Naantalin kylpylän kauneuskeskus Bellezzassa tai Kultaranta Resortin Wellness Beautyssa, historiasta kiinnostuneelle sekä intohimoisille puutarhureille lahjakortti Naantalin Matkailun Kultaranta-kierrokselle.

Kukkakauppa Kastanja.

 

Nautinnollisia iltakävelyjä!