Kesätöihin Naantaliin

26.2.2015

Kesätöihin Naantaliin

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuva

Etsitkö hauskaa kesätyöpaikkaa? Aurinkokaupungissa on avoinna useita paikkoja asiakaspalvelussa, muumihahmoille, tarjoilijoille, keittiöväelle, viheralueiden hoitajille ja moneen muuhun tehtävään. Toimi nopeasti, sillä usean paikan hakuaika päättyy jo 28.2. Tässä muutamia vinkkejä tarjolla olevista töistä. Kysy rohkeasti myös muiden yritysten avoimia kesätyöpaikkoja.

Muumimaailmaan

Haluatko olla yksi elämystentekijöistä? Muumimaailmaan etsitään yli 200 kesätyöntekijää erilaisiin tehtäviin, muun muassa asiakaspalveluun, näyttelijöitä hahmorooleihin, tarjoilijoita, vuoropäällikköä, Muumijunan kuljettajaa. Kaikki avoimet tehtävät kuvauksineen sekä hakulomakkeen löydät täältä. Hakuaika päättyy 28.2. Suosittelen panostamaan työhakemukseen - jos oikein muistan, viime vuonna Muumimaailmaan tuli puolitoistatuhatta kesätyöhakemusta!

Ravintolaan

Naantalin kesäravintolat palkkaavat asiakaspalvelu- ja ravintolahenkilökuntaa.
Esimerkiksi Ravintola Uusi Kiltaan etsitään ammattilaisia, joilla on aiempaa työkokemusta tai alan koulutus. Hakuohjeet löydät täältä. Maailman suurin matkaopaskirjasarja Lonely Planet on listannut Uuden Killan Suomen 36 parhaan ravintolan joukkoon.

Kultaranta Resortissa yhdistyvät kaunis saaristoluonto, laadukas ravintolakulttuuri ja golfmaailma. Kesäksi on Ravintola Kultarantaan etsitään salityöntekijöitä ja kokkeja sekä vetäjää Kultarannan kioskille. Tiedot tehtävistä ja hakuohjeet täällä.

Kysy avoimia paikkoja myös muista kaupungin kesäravintoloista.

Nuorten kesätyöt

Naantalin kaupunki palkkaa 110 nuorta naantalilaista kesätöihin. Ikää on oltava 16-vuotta ja työ kestää neljä viikkoa. Avoimia paikkoja on muun muassa päiväkodeissa, hoivapalvelussa, kirjastossa, viheryksikössä, ulkoilu- ja urheilualueilla. Hakuaika päättyy 28.2. Avoimet paikat tehtäväkuvauksineen ja hakulomake löytyvät täältä.

Onnea työnhakuun!