Lähiherkkuja pääsiäispöytään

22.3.2016

Lähiherkkuja pääsiäispöytään

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Ilouutinen laadukkaan lähi- ja luomuruuan ystäville: Naantalissa on nyt oma REKO-lähiruokarengas. Nopeimmat ehtivät vielä tilata näitä herkkuja pääsiäisen juhlapöytään.

REKO Naantalissa suositaan vetäjien mukaan ’käsityöläismäistä elintarvikealan mikroyrittäjyyttä, luomua ja eläinten hyvinvointia kunnioittavaa tuotantoa’. Hienoa, sellaista toimintaa tukee mielellään. Samalla pääsee tapaamaan tuottajia ja kysymään heiltä suoraan vaikkapa, miten lampaita kasvatetaan ja viljat viljellään. Moni tuottajista tekee työtään Naantalin saariston alueella, muut lähialueilla.

Tarjolla on muun muassa lammastilojen lammasherkkua (myös luomua), hunajaa, luomuleipää, naudan ja possun lihaa, luomu- ja muita viljatuotteita, luomuherneitä ja -papuja, marja- ja hedelmätuotteita, thai-ruokaa lähialueen raaka-aineista, juureksia (myös luomua) ja kananmunia.

Tilaukset tehdään rekoilijoille tuttuun tapaan REKO Naantali - Nådendal -Facebook-ryhmän kautta. Ole nopea, että ehdit tilata herkut huomiseksi. Tilatut tuotteet noudetaan huomenna keskiviikkona 23.3. kello 19.30-20.00 välisenä aikana Naantalin Torilta.