Menovinkkejä lomailijoille

12.2.2015

Menovinkkejä lomailijoille

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Talvi. Loma. Mitäs tehtäisiin? Naantalissa luvassa sirkustelua, polskintaa, leffaa, kummituksia ja takuuvarma pulkkamäki. Tässä muutamia menovinkkejä lomailijoille.

Pulkkamäkitakuu 14.-22.2.

Muumimaailman Taikatalvessa  luvassa hauskoja talvileikkejä, Muumien halailua ja mikä ehkä parasta, kunnon pulkkamäki. Viime talvena mäessä hurjasteli Pikku Myy Muumimamman hopeatarjottimen kanssa.

Sirkuskoulu ja vesileikkejä

Naantalin Kylpylä hemmottelee talvilomailevia perheitä vesileikeillä ja hyvällä ruualla. Kouluikäisille luvassa uusi Sirkuskoulu, jonka temppukurssit järjestetään 16.-28.2.. Opettajina sirkusammattillaiset Teemu Virtanen ja Jerry Nyholm. Ilmoittaudu nopeasti mukaan.

Kujeilevia kummituksia

Mitä ihmettä Naantalin vanhassa kaupungissa tapahtuu? Outoja ääniä ja hahmoja, tarua vai totta - kuka tietää. Jännitystä lapsille Kummituskierroksilla 19. ja 21.2. Testattu on ja hauskaa oli!

Leffaan - nojatuolimatka Naantalin kesään

Risto Räppääjä ja Sevilla Saituri vie seikkailuun vanhaan kaupunkiin. Ensi-ilta elokuvateatterissa 13.2. Esitykset Naantalin Kristoffer-salissa 14.2. ja 18.2.
Viikossa aikuiseksi on kuvattu Taattisten matkailutilalla. Naantalin Kylpylässäkin kuvatun Luokkakokouksen ensi-ilta on 25.2.

Luistelu ja hiihto

Tarkista hiihtolatujen ja luistelukenttien tilanne täältä.

Iloista lomaa ja punaisia poskia!