Minilomalle lasten kanssa

11.3.2015

Minilomalle lasten kanssa

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Pikku-Aada vietti hauskan miniloman Eve-äitinsä kanssa Naantalin kylpylässä. Oli vesileikkejä, muumiunia ja kiireettömiä herkutteluhetkiä. Siinä sopivat ainekset täydelliseen lomaan, vai mitä muuta voi sanoa 1-vuotiaan päivänsäteen ilmeestä? Hauskaa on ollut ja selvästi nautittu yhdessäolosta rakkaan äidin kanssa. Suuret, suuret kiitokset Evelle, että annoit luvan käyttää Aadan ihanaa kuvaa blogissani! Eve kertoo My Miracle X Girl -blogissaan, millaista oli lomailla kylpylässä pienen lapsen kanssa. Uni maistui Muumi Story -huoneessa, hepuli hoitui rapukakuilla ja allasosaston lämmössä nautittiin vesileikeistä.

Mitä muuta Naantalissa lasten kanssa lomaillessa voi tehdä? Tässä muutamia ehdotuksia:

Leikkikentälle

Naantalissa on yli 30 leikkikenttää. Kaikista löytyvät keinu ja hiekkalaatikko sekä vaihtelevasti kiipeilytelineitä ja liukumäkiä. Kaikki kentät osoitetietoineen kartan kera löydät täältä.

Vaunuilijoille

Naantalin kylpylästä voi kävellä vanhaan kaupunkiin asti kaunista, rauhallista merenrantareittiä pitkin. Piipahda samalla Muumien saarella eli Kailon saaren uimarannalla kurkkaamassa, näkyykö Muumien uimahuoneella liikettä.

Lastenkirjoja

Torin laidalla, Naantalin keskustassa sijaitsevan kirjaston lastenosasto on visiitin arvoinen. Sieltä löytyy iso valikoima kuvakirjoja, satukirjoja, musiikkia sekä muuta kivaa ja mukavia lukupaikkoja.

Teatteria lapsille

Oijoi, että on vaikeaa olla lapsivelho, kun ei saa taikoa! Silloin voi tapahtua vaikka mitä kommelluksia. Naantalin Teatterissa esitetään hauskaa Ei saa taikoa! -lastennäytelmää, jonka näyttelijät ovat 10-16 -vuotiaita. Esitykset 15.3. - 5.4. Lue Turun Sanomien juttu näytelmästä ja sen teosta täältä.

Iloista kevättä pienille ja isommille sekä Aadalle ja Evelle!

ps. Evellä on hyvä vinkki pienen lapsen kanssa matkustavalle: petaa hotellin matkasänkyyn kodin tuoksuiset lakanat, niin uni tulee helpommin vieraassa ympäristössä.