Ostoselämys ja hemmottelua naisille

4.5.2014

Ostoselämys ja hemmottelua naisille

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Maanantaina ja tiistaina 5.-6.5. Ravintola Uusi Killan iso ruokasali muuttuu naisten salongiksi, jossa myydään muotimaailman huippumerkkejä ja vintagea. Ravintoloitsija Timo Ojanaho kantaa näytille esimerkkejä myyntiin tulevista tuotteista: kultaiset Lacroixin juhlakengät, Dolce & Gabbanan pitsikuvioiset korkokengät. On metallikorkoja, veistosmaisia korkoja, tuolla Loubotinin kuuluisat punaiset pohjat. Diorin ja de la Rentan koruja, huiveja, laukkuja juhlaan ja arkeen, Givencyn pikkumusta, Chanellin jakku…

- Kaikkien tuotteiden aitous on tarkistettu ja ne ovat hyväkuntoisia, osa jopa käyttämättömiä. Tuotteet ovat olleet Helsingin ja Tukholman seurapiiridaamien käytössä, Timo kertoo. Hienotunteinen mies ei paljasta nimiä, mutta osa tuotteista on mahdollisesti nähty aikakauslehtien seurapiiripalstoilla.

- Haluan järjestää naisille tapahtuman ja luoda tilan, jossa voi rauhassa kokeilla tuotteita ja miettiä ostospäätöstään. Tarjolla on myös pientä suolaista ja kuohuvaa. Lisäksi voi kysellä väri- ja leikkausvinkkejä sekä hoito-ohjeita Kampaamo Butikin hiusmuotoilijalta.

Jokainen ostos pakataan kauniisiin, viimeisteltyihin paketteihin.