Perjantain menovinkki

18.12.2015

Perjantain menovinkki

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

 

Kirsi Rantalan silmät säihkyvät kilpaa jouluvalojen kanssa. Tänä iltana Putiikki Roosassa vietetään joululahjavalvojaisia ja ostoksia voi tehdä iltayhdeksään asti.

- On ihanaa, miten ihmiset tulevat tänne nauttimaan kiireettömyydestä ja unohtavat joulustressin ulko-oven taakse. Täällä he saavat rauhassa etsiä sopivia lahjoja ja kaunista päälle pantavaa. Erityisen ihanaa on, kun asiakkaat tapaavat luonani tuttujaan ja vaihtavat kuulumisiaan. Tällaista sen jouluna pitääkin olla, iloista yhdessäoloa. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli.

Suosittuja ostoksia ovat Roosan hurmaavat sisustustuotteet sekä erilaiset asusteet, kuten huivit. Puhumattakaan vaatetankojen hurmaavista luomuksista.

- Viime vuonna keksin antaa asiakkailleni pusun kaupan päälle. Se oli hauska yllätys. Joku taisi tosin ensin vähän säikähtää, että mitä tuolla nyt on mielessä, Kirsi nauraa.

Jotta yllätys säilyy, en paljasta millaisesta pususta on kyse.

- Olen valtavan iloinen, että parin talon päässä sijaitsevan Wanha Naantali Kaupan Henri Nevari pitää myös ovet avoinna koko illan. Sieltä löytää paljon hauskoja lahjoja vaikkapa lapsille ja nostalgiaa aikuisille, Kirsi vinkkaa ja toivottaa kaikki tervetulleeksi.

Joululahjavalvojaiset 18.12. klo 11-21 Putiikki Roosassa ja Wanha Naantali Kaupassa