Tekemistä syyslomalle

13.10.2015

Tekemistä syyslomalle

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuva

Onko perheen syyslomailijalla tekemisen puutetta? Eivätkö lego-kasat, lelut, kirjat ja ulkopelit riitä? Kokeile Muksumestaa, polski kylpylässä tai lähde luontoon grillaamaan.

Eväät reppuun ja Muumien naapuriin

Tekeekö mieli ulos reippailemaan? Silloin askeleet kohti Muumien kotisaarta Kailoa. Sieltä löytyy mukava grillipaikka, jonka klapivarasto on juuri täytetty syyslomailijoiden iloksi. Reppuun siis juotavaa, makkarapaketti tai muuta grillattavaa sekä tulitikut. Tulen ritistessä voi ihailla kauniita merimaisemia tai tutkia, miltä Muumimaailma näyttää, kun asukkaat ovat talviunilla. Säätiedot lupailevat aurinkoisia retkikelejä.

Vesileikkejä ja ohjattua tekemistä

Kylpylässä odottaa ihana allasosasto vesileikkeineen, mutta entä jos syyslomailija kaipaa ohjattua tekemistä ja leikkiseuraa? Sitä löytyy Muksumestasta, jossa järjestetään asiakkaiden toivomuksesta puuhaa 5-12 -vuotiaille.

- Vanhemmat voivat turvallisin mielin jättää lapset touhuamaan lastenohjaajamme Petran kanssa ja mennä itse sillä välin vaikkapa kahville tai hoitoihin, kertoo kylpylän Saija Etokari.

Petra on lastenohjaajaksi opiskeleva kokenut ammattilainen. Hänen kanssa voi esimerkiksi askarrella Halloween- tai syysaiheisia-koristeita, piirtää, pelata pelejä, bingota tai osallistua tarinatuokioihin. Ravintolassa on tarjolla lasten oma buffet. Muksumesta on avoinna torstaista lauantaihin 15.-17.10. kello 10-13 ja 15-18.