Vuosi vaihtuu juhlien

29.12.2016

Vuosi vaihtuu juhlien

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Uusi lasten Yhtä sirkusta -uudenvuodenjuhla taikureineen ja ilotulituksineen, tuttuja pop-hittejä In the Spirit of the 60’s -konsertissa sekä perinteinen keskiyön uudenvuoden vastaanotto. Tässä Naantalin uuden vuoden tärpit ensi lauantaille.

 

Taikatemppuja ja ilotulitus - lasten oma uudenvuodenjuhla

Lapsiperheet ovat pitkään toivoneet Naantaliin lasten omaa ilotulitusta. Tänä vuonna toive viimein toteutuu ja rakettien säihkettä saa ihailla lasten kanssa Teljentien kentällä. Aivan mahtavaa! Muistakaa ottaa suojalasit mukaan, myös aikuisille!

Vaan tässäpä ei olekaan vielä kaikki. Lapsille järjestetään Naantalissa myös uusi Yhtä sirkusta -uudenvuoden juhla taikureineen. Kello 15 taikuri Mano d’Oro hämmästyttää yleisöä tempuillaan. Show’n jälkeen lapset pääsevät kokeilemaan taikatemppujen tekoa, jongloorausta sekä askartelemaan. Pikku nälkään saa ensiapua buffetista. Paikalla on myös VPK:n palomiehiä palokalustoineen.

Pääsymaksuttoman juhlan järjestävät Naantalin kaupunki ja seurakunta sekä MLL Naantalin paikallisyhdistys. Tarkan ohjelman löydät täältä.

Yhtä sirkusta - Lasten uusivuosi klo 15.00 alkaen, Naantalin seurakuntakeskus, Piispantie 2. Ilotulitus musiikin tahtiin klo 18.00 Teljentien kenttä. Koko perheen ilmaistapahtuma.

 

60-luvun pop-hittejä jazz-maustein

Sunny Side Swing Band soittaa The Shadowsin, The Beatlesin, CCR:n, Procol Harumin ja Tom Jonesin tunnettuja pop-hittejä 60-luvulta. Maailman tähtien lisäksi ohjelmassa on myös kotimaisten konkareiden musiikkia: Dannya, Carolaa, Eeroa ja Jussia sekä The Strangersia. Sovitetuissa kappaleissa on kivaa jazzahtavaa fiilistä. Laulusolisteina ovat Susanna Mäntylä ja Matti Mäntylä.

Lisäksi lavalla nähdään rautalankamusiikkiin erikoistunut Vanaja-kitarayhtye.

In the Spirit of the 60s -konsertti klo 16-18, Kristoffer-sali, Naantali. Liput Naantalin Matkailusta ja Ticketmasterista.

 

Keskiyön uudenvuodenvastaanotto

Lopuksi sokerina pohjalla perinteinen uudenvuodenvastaanotto keskiyön hetkellä Naantalin vanhassa kaupungissa. Juhlapuhe ja VG Brassin musiikkia.

Uudenvuodenvastaanotto klo 23.45, Naantalin Museon Humpin edustalla, Mannerheiminkatu 21.
 

ps. Tarkista täältä, missä rakettien ampuminen on Naantalin vanhan kaupungin ja kylpylän alueilla kielletty.