45 €/hlö - Presidenttien jalanjäljillä

45 €/hlö - Presidenttien jalanjäljillä

    

Retkellä tutustutaan Marsalkka Mannerheimin syntymäkotiin ja kummitustarinoistaankin tunnettuun Louhisaaren kartanolinnaan sekä tunnelmoidaan aatelisperheen arkea aidossa barokkilinnassa. Tasavallan presidentin kesäasunnon Kultarannan puutarhassa nautitaan kukkaloistosta opastetulla teemakierroksella 100 vuotta ja 12 presidenttiä. Retkeen sisältyy Marsalkka Mannerheimin lempiruokana tunnettu runsas kalaseljanka -keittolounas sekä täytekakkukahvit. Retken alkuun tai loppuun maailman parhaat suolaiset ja makeat vohvelit Naantalin idyllisessä vanhassa kaupungissa.

Kohteissa on omat kohdeoppaat ja opastetut kierrokset tehdään kävellen. Louhisaaressa on paljon portaita, mutta liikuntarajoitteiset matkailijat voivat tutustua kartanolinnaan virtuaalikierroksen avulla. Retken kesto on noin 5,5 tuntia ja se voidaan toteuttaa 1.6.–31.8. Kultarannan puutarhan kukkaloisto on parhaimmillaan loppukesällä.

Kultarannan puutarha on suljettu kesä-elokuussa 2018 maanantaisin sekä 14.-20.6.

Hinta 2018: Kesä-elokuussa tiistai-lauantai
45 €/hlö kun ryhmässä min. 50 osallistujaa
47 €/hlö kun ryhmässä min. 40 osallistujaa
49 €/hlö kun ryhmässä min. 30 osallistujaa

Sisältäen: Kultarannan puutarhassa 101 vuotta ja 12 presidenttiä -teemakierroksen, Louhisaaren kartanon opastetun kierroksen, Marskin kalaseljanka –keittolounaan ja kakkukahvit ja maailman parhaat vohvelit Naantalin rannassa. Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 30 maksavaa osallistujaa.

Haluan tarjouksen retkestä

Varaukset:
Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot 2018

Parhaat hetket, ryhmäretket