19 €/hlö - Presidenttien puolisot teemallinen kävelykierros

Uusi ryhmätuote: 19 €/hlö Presidenttien puolisot - teemallinen kävelykierros

     

Arvoisat presidenttien puolisot kutsuvat Teidät kävelykierrokselle Kultarannan puutarhaan ja sen jälkeen nauttimaan kahvia sekä Ellen Svinhuvudin kakkua Naantalin vanhaan kaupunkiin. Tervetuloa!

On aika siirtää katse maamme presidenteistä heidän puolisoihinsa ja kuulla tarinoita liittyen niin Kultarannan, Naantalin kuin Suomenkin historiaan. Keitä ovat nuo presidenttiemme vahvat tukijat ja millaisen roolin he ovat valinneet puolisonsa rinnalla? Opastetulla kierroksella Kultarannan puutarhassa kuullaan mm. kuka puolisoista suunnitteli omat pukunsa ja kuka oppi ajamaan autoa Naantalissa.

Opastuksen jälkeen nautitte kahvista ja Ellen Svinhuvudin kakusta ihastuttavassa Cafe Amandiksessa vanhan kaupungin rannassa. Kultarannan puutarhan kukkaloisto on parhaimmillaan loppukesällä.

Kultarannan puutarha on suljettu kesä-elokuussa 2018 maanantaisin sekä 14.-20.6.

Hinta kesä-elokuu 2018: Arkisin (ti–la) 19 €/henkilö sisältäen suomenkielisen oppaan palvelut (2,5 h), teemallisen kävelykierroksen Kultarannan puutarhassa sekä kahvin/teen ja Ellen Svinhuvudin kakkua. Hinta on laskettu 30 henkilölle. Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 30 maksavaa osallistujaa.

Suositusryhmäkoko yhdelle oppaalle on 30 ja maksimiryhmäkoko 50 henkilöä/opas.

Haluan tarjouksen ohjelmasta

Varaukset:
Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot 2018

Parhaat hetket, ryhmäretket