69 €/hlö - Saaristonautintoja kaikille aisteille

69 €/hlö - Saaristonautintoja kaikille aisteille

    

Koe kaunis Turun saariston Pieni Rengastie päivässä maittavien makustoppien kera. Matka alkaa Kaarinasta ja jatkuu oppaan kera Kuusiston linnan raunioille ja Pohjolan suurimmalle kalkkikivlouhokselle. Tammiluodon viinitilalla nautitaan buffetlounas ja maistellaan kolmea talon viiniä. Matka jatkuu Pienellä Rengastiellä, raikkaan tuoksuvissa merimaisemissa. Yhteysalus m/s Östern vie bussin Nauvosta Rymättylän Hankaan. Naantaliin saavuttua herkutellaan vohveleilla vanhassa kaupungissa tai vaihtoehtoisesti vieraillaan hunja- tai luomutilalla Rymättylässä, jossa myös ostosmhdollisuus. Tutustutaan omaehtoisesti charmanttiin vanhaan kaupunkiin. Retki voidaan toteuttaa yhteysaluksen liikennöinnin mukaan.

Hinta 2018: Arkisin (ma–la) 69 €/hlö sisältäen opastuksen koko päiväretken ajan, buffetlounaan, kolmen viinin maistelun, merimatkan yhteysalus m/s Östernillä Nauvosta Rymättylään sekä kahvin ja maailman parhaan makean vohvelin Naantalissa.

Päiväohjelman kesto on noin 7 tuntia. Retken hinta on laskettu 40 henkilölle. Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa osallistujaa.

Haluan tarjouksen retkestä

Varaukset:
Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot 2018

Parhaat hetket, ryhmäretket